FAQ

 • Wie of wat is US Level ?
  US Level is een bedrijf van dezelfde eigenaars van Power-Dogs ontstaan uit een passie voor American vintage. Klanten kunnen hun bestellingen/aankopen laten transporteren vanuit California naar Europa in alle vertrouwen en aan spotprijzen via ons transportkanaal TL Trade. Uiteraard importeren wij eigen materialen die wij hier verkopen.
 • Waar komen de materialen van US Level vandaan?
  TL Trade verzorgd de rechtstreekse import voor US Level. Al onze goederen worden gekocht in de Verenigd Staten en zonder tussenpersoon te koop gesteld.
 • Kan ik de materialen omruilen?
  Vintage materialen kunnen niet omgeruild worden. Dit omdat ze afwijken van de authentieke en reeds tekenen van slijtage vertonen. Deze slijtage kunnen wij bij retour niet controleren.
 • Hoe kan ik een vraag stellen ?
  U kunt een vraag stellen via info@power-dogs.com of info@uslevel.com u belt naar (+32) 0473 832667
 • Wat is het verschil tussen de artikelen van Power-Dogs en van andere leveranciers ?
  Power-Dogs is enkel gemaakt uit kwalitatieve materialen. Wij gebruiken enkel vegetaal gelooid leder gesneden uit volle huiden. Vele andere lederen hondenmaterialen zijn gemaakt uit allerlei lederresten die gemalen worden en die met een bindmiddel tot een geheel worden gebracht. Bij gebruik scheuren de materialen. Alle Power-Dogs  materialen worden ambachtelijk gemaakt dus ieder exemplaar is uniek en gecontroleerd.
 • Waar worden de artikelen gemaakt ?
  De artikelen worden ambachtelijk in België gemaakt.
 • Waarom hebben wij andere artikelen of fokker met de naam Power-Dogs gezien ?
  Na het bij ons binnenlopen van meerdere meldingen betreffende het onterecht vermelden of gebruiken van onze gepantenteerde POWER-DOGS merknaam, zie wij ons genoodzaakt dit strikt op te volgen en de nodige maatregelen te nemen. Er zijn namelijk particulieren, handelaars en fokkers die mensen misleiden om munt teslaan uit het zogenaamd verkopen van Power-Dogs' produkten of honden. Om duidelijk te zijn worden alle Power-Dogs produkten bij ons en door ons vervaardigd en verdeeld en verkopen wij geen honden. U kan ons steeds contacteren indien u twijfelt over een artikel die u elders gezien hebt. 
 • Kunnen wij een bestelling zelf ophalen ?
  Ja dat kan maar gelieve vooraf een afspraak te maken op 0473/83 26 67.
 • Is het wel veilig online te betalen ?
  Deze Power-Dogs online shop is beveiligd. Dat wil zeggen dat wij een Online Management Programma in dienst hebben die geen creditkaart informatie verstuurd over het internet. Dus u kunt veilig winkelen en betalen met uw creditkaart.
 • Is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen ?
  Het is niet mogelijk om een artikel onder rembours te bestellen. Een bestelling kan enkel vooraf worden betaald door gebruik te maken van een bankoverschrijving of een betaling via Creditkaart of betaling met Pay-Pal.
 • Is er een minimum bestelbedrag vereist ?
  Nee er is geen minimum bestelbedrag vereist.
 • Kan ik een artikel aan een afgeronde bestelling toevoegen?
  Zodra u uw bestelling heeft betaald is het niet meer mogelijk een artikel toe te voegen. U kunt hiervoor een nieuwe bestelling aanmaken.
 • Ik kan het artikel dat ik wil bestellen niet vinden in de Power-Dogs Shop ?
  Het is mogelijk dat een artikel in een bepaalde collectie niet meer wordt gevolgd.Het kan ook dat dit een custom-made artikel is dat op wens van de klant werd gemaakt. U kan ons steeds contacteren en het is mogelijk dat we het gewenste artikel nog kunnen maken voor u echter kan de leveringstermijn iets langer duren.
 • Wat indien ik de gewenste maat niet kan vinden ?
  We kunnen de gewenste maat voor u maken op bestelling. Het volstaat een email te sturen naar info@power-dogs.com. Bestellingen op maat voor u gemaakt kunnen niet omgeruild worden.
 • Hoe kan ik een artikel bestellen vanuit een land die niet in de selectie staat ?
  Wilt u graag een van onze artikelen kopen, maar woont u niet in een land die in de selectie staat? Geen probleem, wij kunnen dit versturen naar een ander land. De verzendkosten worden uiteraard daarvoor aangepast.
 • Met welke vervoer firma werkt Power-Dogs samen ?
  De Power-Dogs  en US Level Shop werkt voor de zendingen naar de klant samen met GLS parcel shop.
 • Hoe lang duurt het voordat ik het pakket ontvang ?
  De leveringstermijn is afhankelijk van de GLS diensten. Bestellingen worden meestal op dinsdag en donderdag opgehaald. Custom-made artikelen kunnen een levertijd hebben van 4 weken.
 • Kan ik mijn pakketje traceren ?
  Op een simpele aanvraag kan het trackingnummer van uw pakket naar u doorgemaild worden. De praktijk heeft ons duidelijk gemaakt dat de trackingnummer op de GLS parcelshop afleverbon niet altijd dezelfde blijkt te zijn zoals in de headquarter van GLS.
 • Kan ik een bestelling ruilen of retourneren ?
  Dat kan indien vooraf een email gestuurd wordt en dit binnen de 8 dagen na verzendingsdatum. Een Custom-made halsband of halsbanden met een breedte van 7 cm en 10 cm kunnen niet omgeruild worden.Het labeltje rond de pin van de gesp moet ongeschonden zijn.
 • Waarom worden niet alle halsbanden teruggenomen ?
  Custom-made halsbanden zijn halsbanden die op wenst van de klant gemaakt worden. Halsbanden met een breedte van 7 cm en 10 cm zijn halsbanden buiten de standaard aanvragen. Ook de kleuren rood, roze en blauw komen in aanmerking voor omruilen retour.
 • Hoe onderhoud ik mijn artikel ?
  De halsbanden zijn gemaakt uit vegetaal gelooid leder en vragen geen onderhoud. Even over wrijven met een vochtige doek of met kleurloze lederconditioner volstaat. Chemische producten moeten vermeden worden. Nylon artikelen zijn wasbaar op 30° graden C.
 • Hoe sterk zijn de lederen artikelen ?
  Door het gebruik van speciaal gemaakte onderdelen en leder gelooid volgens de normen van Power-Dogs  zijn de materialen zeer sterk maar dit wil niet zeggen onverslijtbaar. Bij normaal gebruik hebben deze meerdere levensjaren. Verschijnselen van gebruik zijn normaal en zijn bij hard trekkende honden eerder zichtbaar.
 • Hoe sterk zijn de nylon artikelen ?
  De 'nylon' artikelen bestaan uit een grondstof mix katoen met nylon. Slijtage verschijnselen zijn eerder zichtbaar dan bij de leder artikelen.

  Hoe sterk zijn de Power-Grenade speelgoedjes?
  Op de webshop vindt u een tabel met richtwijzer welke hond en leeftijd wij bij een type Power-Grenade aanbevelen. Uiteraard is dit een voorstel en mogelijk dat deze tabel niet geschikt was voor uw hond. Honden kunnen een grotere kaakdruk hebben dan verwacht wordt voor hun ras. Of dit een kleine of grote hond is maakt niet uit. Jonge honden zijn geen puppies meer en hebben reeds een hardere kaakdruk dan verwacht.
 • Hoe lang heb ik garantie op mijn artikel ?
  De garantie op een artikel is 6 maanden en geld voor fabricage fouten, uitgezonderd op applicaties en strassen. Slijtage en onderhoud komen voor de rekening van de klant.