Power-Dogs' Tastybone

Power-Dogs' Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. Deze kluif heeft tandverzorgende eigenschappen en is gemaakt uit speciaal behandelde nylon. Het afgekloven nylon vormt borsteltjes die op hun beurt zorgen voor en poetsende werking. De borsteltjes schuren langs de tanden waardoor ze het tandplak verwijderen.Het materiaal zal niet versplinteren. De kluiven zijn verschillend van vorm en grootte (medium - large) zodat er voor elk type hond een passende kluif is. Bij het kluiven komt er een aroma vrij die het kluiven voor uw hond nog aangenamer maakt.

Gooi nooit kluiven in de richting van de hond want als de hond ze vangt kan er schade aan de mond, kaak enof gebit ontstaan !

!
PDTBBAC/

Power-Dogs' Tastybone Bacon

Power-Dogs' Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. Een echte topper voor uren, weken en maandenlang kauwplezier met smaak van GEROOKT VLEES !
PDTSLAM/

Power-Dogs' Tastybone Lamb

Power-Dogs' Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. Een echte topper voor uren, weken en maandenlang kauwplezier met smaak van LAMSVLEES !
PDTBCHI/

Power-Dogs' Tastybone Cheese

Power-Dogs' Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. Een echte topper voor uren, weken en maandenlang kauwplezier met KAASSMAAK !
PDTBCHE/

Power-Dogs' Tastybone Chicken

Power-Dogs' Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. Een echte topper voor uren, weken en maandenlang kauwplezier met de smaak van KIP !