Verzendkosten

WORLDWIDE SHIPPING : ASK INFORMATION

     

Bestellingen in België kunnen verzonden worden met Kiala sevice of GLS. 
- snelle levering
- online traceersysteem
- handtekening ontvanger
 

 kosten pakketservice Kiaka  :

 

Kiala België-Luxemburg          
Kiala Nederland
Kiala Frankrijk

 

€ 4,5

€ 7,5
€ 10

Pakketservice met GLS vanaf
afhankelijk van land van bestemming

 € 10

 Boven 30 kg of volume afmetingen  in overleg

 

Werking Kiala-service :

Vanaf het moment dat uw pakket bij uw verkoper op afstand is klaargemaakt, wordt het binnen 24 of 48 uur geleverd in een winkel met flexibele openingsuren, dichtbij u thuis of uw werk. U wordt meteen verwittigd van de aankomst van uw pakket, dat u eveneens op de voet kan volgen op onze website. Op die manier kunt u uw pakket afhalen op de plaats en het uur van uw keuze. En u kunt het op dezelfde manier gemakkelijk terugsturen
.Kiala stelt u meer dan 460 afhaalpunten in België en Luxemburg voor. Kies een Kiala Punt dichtbij u thuis, uw werkplek of de school van uw kinderen dankzij onze zoekfunctie! Zeer handig, want u vindt er alle informatie over uw Kiala Punt: de openingsuren...Alle Kiala Punten hebben ruime openingsuren: sommige zijn om 5h 's morgens al geopend, andere sluiten niet voor 23h. De meeste zijn in het weekend open! Kortom, er zijn Kiala Punten voor iedere levensstijl!

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u op welke manier u genotifieerd wil worden: per GSM, per telefoon thuis of via e-mail. Zodra uw pakket is aangekomen, sturen we u een bericht om u te verwittigen! Ook wanneer uw pakket vertraging heeft opgelopen of indien er problemen zijn, brengen we u op de hoogte, zodat u zich niet voor niets verplaatst en geen tijd verliest.